Vad tycker mina kunder?

Vi gör affärer och hänger med människor vi gillar

“Jag har träffat Merlina regelbundet i drygt ett års tid. Har i Merlina funnit bästa bollplanket.
Ovärderligt för mig som människa, entreprenör och i vårt företagsbyggande.

Mikael Karlsson
EkonomiMolnet Sverige AB

“MM Fokus med Merlina i spetsen ger nycklarna till hur vi kan leda företag och människor på ett individanpassat och glädjerikt sätt. Vårt team har stärkts och vi har intagit positionerna på vår spelplan.”

Louise Samuelsson
Regionchef – Ung Företagsamhet Skaraborg

“Ledarskapsarenan med Merlina vid rodret gjorde utbildningen intressant, givande och rolig.

Massa nya möjligheter och svar uppkom när jag började tänka på ett annat sätt som ledare genom denna utbildning. Ledarskapsarenan är värd varenda krona.”

Marcus Larsson
VD – Radio Tre-by AB

”Ett bättre jag och vi”

Vi använder Merlina som Företagscoach både för utbildning av medarbetare och för att hjälpa ledningsgruppen att hålla ett högt och tydligt fokus.

Med Merlinas fokus och kunskap har vi lyft både diskussionerna och inte minst resultaten till helt nya nivåer. Merlina har ett stort fokus på både ekonomi och människan. Hon är inte rädd för att ställa de obekväma frågorna som behövs för att få en riktigt bra verksamhet och med hennes otroliga fokus har vi under denna tid vi hittills arbetat med henne nått oanade höjder med ett fortsatt fokus framåt. Vi ser verkligen framemot att jobba länge ihop.

Andreas Lindahl
Butikschef – Hemköp Grästorp

”PreZero i Skaraborg anlitar Merlina som coach för mellanchefer som behöver stöd och råd i sin utveckling som ledare. Merlina hjälper dem få en större trygghet i sitt ledarskap med en bättre dialog såväl med medarbetare som med chef, vilket gett mycket positiva resultat.

Sedan ett år tillbaka genomför vi dessutom ett grupputvecklingsprogram under Merlinas ledning, för att hitta gemensamma mål och en större arbetsglädje. Hennes varma engagemang med en prestigelös och rättfram attityd samt lättbegripliga exempel och övningar har gett ett väldigt positivt gensvar från medarbetarna och vi ser fram emot den fortsatta processen.

Som ansvarig för verksamheten är det också skönt att få använda Merlina som bollplank i stort och smått varför jag varmt rekommenderar Merlina och MM Fokus”

Patrik Carlsson
Avdelningschef – PreZero Skaraborg

“Att jobba tillsammans med Merlina är en fantastisk möjlighet! Hennes coaching , ledarskapsträning och ekonomiska tänk utvecklar både mig själv, mitt företag och mina medarbetare.

Det som är så bra med Merlina är att hon har både ledarskapet och det ekonomiska. Ofta så jobbar man med en person med ledarskap och en annan med ekonomi. Merlina har båda kunskaperna vilket gynnar resultatet på sista raden samtidigt som man inte glömmer människan vilket för mig är oerhört viktigt.

Jag kan varmt rekommendera henne om du vill ta dig och ditt företag till nästa nivå.”

Ulrika Litzell
Ägare – ICA Supermarket Grästorp

“Vi på Kramers Mek anlitar Merlina som mentor – synpunkter utifrån och sammankallande till ledningsmöten .

Merlina har infört ett strukturerat ledningsarbete med budgetarbete, arbete mot mål, orderläge, forecast, sälj / marknad, och uppdrag / aktivitetsarbete.

Hon har även god hand om att hålla dialogmöten med personalen  – gör att personalen blir delaktig.

Merlina har fått oss att se på företagande med andra ögon samt vad vi kan jobba med för att påverka och förbättra verksamheten. Merlina är mycket ambitiös och motiverar oss –  är mycket öppen och trevlig, lätt och rolig att jobba tillsammans med.

Vi vill varmt rekommendera Merlina.”

Ola Kramer
VD – Kramers Mekaniska Verkstad

“Jag anlitar Merlina för att få oss i företaget att arbeta mot gemensamma mål med ökad arbetsglädje.

Merlina har på ett professionellt sätt arbetat med gruppen så att vi har kommit flera steg framåt i vår utveckling. Vi har också tagit tillbaka glädjen i företaget på ett uppskattat sätt. Genom de verktyg Merlina har gett oss har vi vuxit både som människor och företag.

Jag kan varmt rekommendera Merlina och MM Fokus.”

Håkan Lindqvist
VD – Linköpings Stål

“Jag samarbetar med Merlina för att få positiv energi i min roll som företagsledare. Vi småföretagare måste ju också ha någon att bolla tankar och idéer med. Det blir lätt att man annars låser sig i sina tankar om man inte har någon naturlig partner att bolla med.

Samarbetar även med Merlina som ledartränare i ledarskapsutveckling. Också viktig för att jag ska utveckla mig själv ihop med företaget. När företaget utvecklas och blir större är det viktigt att vi i ledande positioner utvecklas ihop med företaget.”

Claes Classon
VD – Falköpings Kyltransporter

“Merlina tillför den kompetens vi saknar – hon har ett brett kontaktnät/nätverk, lång erfarenhet från flertalet branscher och har en härlig energi.

Hon ser till att saker blir gjorda och hon är ett oerhört bra stöd i alla typer av frågor och situationer. Hon är en bra mentor, ett bra bollplank och framförallt tillgänglig!

Sofie Dahlgren
VD – Alingsås Plåtmaskiner

“Vårt samarbetet med Merlina gör att vi i företaget ständigt utvecklas! Merlinas breda kontaktnät inom olika branscher har även hjälp oss att hitta nya samarbetspartners”

Oskar Hammar
VD – Humstorp Metall

“Jag anlitar Merlina för att få hjälp med att driva verksamheten framåt. Merlina har stort fokus på att se möjligheter och hitta nya kanaler för att utveckla verksamheten, men också att jag som företagsledare ska utvecklas i mitt ledarskap.

Merlina är väldigt engagerad i sin roll och är mån om att företaget/personalen hon anlitas av ska må bra. Hon ser till helheten och vill med sitt konsultuppdrag att kunderna ska lyckas.

Jag kan verkligen rekommendera ett samarbete med Merlina och jag garanterar att om hon får rätt förutsättningar så tar hon företaget/kunden till en helt ny nivå.”

Marie Jonsson
Ägare – Budkompassen

“När Merlina startade att coacha oss blev vi medvetna om att vi hade kommit alltför långt ifrån vårt eget ideal. Vi gick tillbaka till basen och gjorde livsförändrande beslut.

Idag har vi realiserat livet som vi vill leva. Vi är lyckliga, positiva, drivna och nyfikna på framtiden. Vi är väldig tacksam att Merlina kom in i vårt liv. Merlina har ett stort hjärta och en enorm drivkraft, energi och professionalitet.

She`s the Best!!!!”

Simon & Linda
Ägare – Televerket B&B

”Jag driver ett återvinningsföretag med stort fokus på hållbarhet, och vi är just nu mitt i en mycket spännande tillväxtfas.

Jag gläds varje dag åt att vi en bit in i vår resa hittade Merlina och MM fokus, som har hjälpt oss att strukturera upp och leda vårt arbete med ledningsgruppsmöten, strategier och målfokusering.

Vi brukar säga att vi är vad vi heter och likadant är det här – Merlina ÄR FOKUS! Vi har idag en väl fungerande plan och jag kan ägna min tid åt att förverkliga den.”

Frans Käll
VD – Skrothandlarn Götene

“Med professionalitet, lyhördhet och ett genuint engagemang får Merlina dig att förverkliga dina drömmar och nå dina mål. Har du något du vill uppnå i livet kan jag varmt rekommendera Merlina för absolut bästa coaching!”

Cecilia Carlsson
Ägare – Hagalyckans Hundpensionat

Skicka gärna ett hej om du vill veta mer.