Vad tycker mina kunder?

Vi gör affärer och hänger med människor vi gillar

“Vi på Kramers Mek anlitar Merlina som mentor – synpunkter utifrån och sammankallande till ledningsmöten .

Merlina har infört ett strukturerat ledningsarbete med budgetarbete, arbete mot mål, orderläge, forecast, sälj / marknad, och uppdrag / aktivitetsarbete.

Hon har även god hand om att hålla dialogmöten med personalen  – gör att personalen blir delaktig.

Merlina har fått oss att se på företagande med andra ögon samt vad vi kan jobba med för att påverka och förbättra verksamheten. Merlina är mycket ambitiös och motiverar oss –  är mycket öppen och trevlig, lätt och rolig att jobba tillsammans med.

Vi vill varmt rekommendera Merlina.”

Ola Kramer
VD – Kramers Mekaniska Verkstad

“Jag anlitar Merlina för att få oss i företaget att arbeta mot gemensamma mål med ökad arbetsglädje.

Merlina har på ett professionellt sätt arbetat med gruppen så att vi har kommit flera steg framåt i vår utveckling. Vi har också tagit tillbaka glädjen i företaget på ett uppskattat sätt. Genom de verktyg Merlina har gett oss har vi vuxit både som människor och företag.

Jag kan varmt rekommendera Merlina och MM Fokus.”

Håkan Lindqvist
VD – Linköpings Stål

“Merlina tillför den kompetens vi saknar – hon har ett brett kontaktnät/nätverk, lång erfarenhet från flertalet branscher och har en härlig energi.

Hon ser till att saker blir gjorda och hon är ett oerhört bra stöd i alla typer av frågor och situationer. Hon är en bra mentor, ett bra bollplank och framförallt tillgänglig!

Sofie Dahlgren
VD – Alingsås Plåtmaskiner

”Jag driver ett återvinningsföretag med stort fokus på hållbarhet, och vi är just nu mitt i en mycket spännande tillväxtfas.

Jag gläds varje dag åt att vi en bit in i vår resa hittade Merlina och MM fokus, som har hjälpt oss att strukturera upp och leda vårt arbete med ledningsgruppsmöten, strategier och målfokusering.

Vi brukar säga att vi är vad vi heter och likadant är det här – Merlina ÄR FOKUS! Vi har idag en väl fungerande plan och jag kan ägna min tid åt att förverkliga den.”

Frans Käll
VD – Skrothandlarn Götene

“Vårt samarbetet med Merlina gör att vi i företaget ständigt utvecklas! Merlinas breda kontaktnät inom olika branscher har även hjälp oss att hitta nya samarbetspartners”

Oskar Hammar
VD – Humstorp Metall

“Jag anlitar Merlina för att få hjälp med att driva verksamheten framåt. Merlina har stort fokus på att se möjligheter och hitta nya kanaler för att utveckla verksamheten, men också att jag som företagsledare ska utvecklas i mitt ledarskap.

Merlina är väldigt engagerad i sin roll och är mån om att företaget/personalen hon anlitas av ska må bra. Hon ser till helheten och vill med sitt konsultuppdrag att kunderna ska lyckas.

Jag kan verkligen rekommendera ett samarbete med Merlina och jag garanterar att om hon får rätt förutsättningar så tar hon företaget/kunden till en helt ny nivå.”

Marie Jonsson
Ägare – Budkompassen

“När Merlina startade att coacha oss blev vi medvetna om att vi hade kommit alltför långt ifrån vårt eget ideal. Vi gick tillbaka till basen och gjorde livsförändrande beslut.

Idag har vi realiserat livet som vi vill leva. Vi är lyckliga, positiva, drivna och nyfikna på framtiden. Vi är väldig tacksam att Merlina kom in i vårt liv. Merlina har ett stort hjärta och en enorm drivkraft, energi och professionalitet.

She`s the Best!!!!”

Simon & Linda
Ägare – Televerket B&B

“Jag samarbetar med Merlina för att få positiv energi i min roll som företagsledare. Vi småföretagare måste ju också ha någon att bolla tankar och idéer med. Det blir lätt att man annars låser sig i sina tankar om man inte har någon naturlig partner att bolla med.

Samarbetar även med Merlina som ledartränare i ledarskapsutveckling. Också viktig för att jag ska utveckla mig själv ihop med företaget. När företaget utvecklas och blir större är det viktigt att vi i ledande positioner utvecklas ihop med företaget.”

Claes Classon
Vd – Falköpings Kyltransporter

“Med professionalitet, lyhördhet och ett genuint engagemang får Merlina dig att förverkliga dina drömmar och nå dina mål. Har du något du vill uppnå i livet kan jag varmt rekommendera Merlina för absolut bästa coaching!”

Cecilia Carlsson
Ägare – Hagalyckans Hundpensionat

Skicka gärna ett hej om du vill veta mer.